Buitenschoolseopvang

Uiltje

Buitenschoolse opvang in Almere

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Almere waar u uw kind zorgeloos kunt laten spelen en genieten van veel uitzonderlijke activiteiten? Dan is Second Home Kinderopvang de buitenschoolse opvang die u zoekt in Almere.
Wanneer u kiest voor onze BSO, dan kiest u voor een all-in buitenschoolse opvang in Almere waar uw kind zichzelf kan zijn en lekker mee kan sporten tijdens de BSO. Tijdens de vakantie garanderen wij dat de kinderen een onvergetelijke dag beleven met spannende en uitdagende activiteiten!

Rectangle 5
Streep
DSC07018 (1)
Streep

Een leuke buitenschoolse opvang in Almere voor uw kinderen

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Almere waar u uw kind zorgeloos kunt laten spelen en interacteren met andere kinderen? Second Home Kinderopvang is de buitenschoolse opvang die u zoekt in Almere. Wanneer u kiest voor onze BSO, dan kiest u voor een all-in kinderdagverblijf in Almere waar uw kind zichzelf kan zijn en lekker kan zwemmen, sporten en actief kickboksen.

De doelstelling van onze buitenschoolse opvang in Almere is het creëren van kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen. Op deze manier bieden we de ouders een kans om hun werk zorgeloos uit te oefenen. Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in regio Almere. Wij zijn blij dat u uw kind gedurende een aantal dagen aan onze BSO in Almere wilt toevertrouwen. Daarnaast verzorgen wij ook verse, warme maaltijden en wordt er op onze BSO in Almere iedere dag gewerkt met een haal-brengservice.

Kinderen voelen zich thuis bij onze BSO

Wij zullen er alles aan doen om uw kind een fijne tijd te bieden bij onze buitenschoolse opvang in Almere. Dat wilt u natuurlijk als u werkt of studeert. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op onze BSO in Almere. Kinderen moeten namelijk al erg veel doen op school, maar op onze BSO in Almere kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag en lekker ontspannen. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen.

Voor de kinderen die meer willen doen na school, bieden wij knutselactiviteiten aan of kunnen ze zich buiten lekker uitleven met elkaar.

Voor de sportieve kinderen bieden wij diverse sportactiviteiten aan, zoals:

 • Kickbokslessen bij Days Gym vanaf 3 dagen afname
 • Zwemlessen vanuit Optisport vanaf 4 dagen afname
 • Sport en Spel in onze gymzalen
 • Freerunning bij Jumping Jack.

Beweging is gezond en belangrijk voor alle kinderen

Bewegen is belangrijk en gezond. Onze buitenschoolse opvang in Almere benadrukt dat belang en gaat daar op een plezierige manier mee om. Wanneer u kiest voor onze BSO in Almere zal uw kind spelenderwijs diverse sporten ontdekken. Heeft uw kind altijd al eens willen experimenteren met vechtsporten, het spelen van een muziekinstrument, streetdance, werelddansen of andere sporten of activiteiten? Alles is mogelijk. De behoeften van de kinderen zijn hierin belangrijk. Wat vinden zij leuk en willen ze graag ontdekken? Daar spelen we graag op in. Naast het sporten en bewegen bieden we kinderen graag de ruimte voor andere activiteiten.

Ga voor ons buitenschoolse opvang

Onze BSO in Almere biedt schoolgebonden opvang aan. De keuze van de locatie is daarom afhankelijk naar welke school uw kind gaat. Wij halen kinderen op scholen lopend op. Wanneer een school niet op loopafstand is, dan halen wij de kinderen op met ons veilige herkenbare busjes of herkenbare stinten.

Uitdagingen zijn educatief

In onze kinderopvang werken we met verschillende hoeken, om kinderen zoveel mogelijk uitdagingen te kunnen bieden, zoals:

 • De bouwhoek (bouwmateriaal voor grove motoriek)
 • De speelhoek (poppen, keukentje, auto’s, en meer)
 • De lees/kwebbelhoek (lekker zachte fauteuil met boekjes, handpoppen)
 • De spelhoek (puzzels en spelletjes, muziekinstrumenten)
 • De voetbaltafel
 • De poppenhoek (poppenspullen/keukentje)
 • De winkelhoek (kassa, mandjes, weegschaal)
 • De loungehoek (zithoek, tv, PlayStation, Xbox, Wii)
 • Het computereiland (ruimte voor vier computers/huiswerkbegeleiding)

Natuurlijk zorgen wij er te allen tijde voor dat kinderen enkel met materiaal in contact mogen komen waarmee ze kunnen omgaan.

Kom gerust een kijkje nemen
bij ons

Bent u benieuwd naar onze kinderopvang in Almere? Kom gerust langs voor een kennismaking en ontvang informatie over onze werkwijze.

Whatsapp Image 2023 05 22 At 12.17.34

Schrijf uw kind vandaag nog in

Heeft u interesse in onze buitenschoolse opvang in Almere? Schrijf uw kind dan in bij onze BSO in Almere. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Voor meer informatie over de sportactiviteiten kunt u contact opnemen met de locatiemanagers.

DSC07018

We staan graag voor u en uw kind klaar.

Streep
huisje