Doelstelling

Uiltje

Doelstelling

Onze doelstelling is het bieden van kwalitatieve en gezonde kinderopvang, zodat ouders de kans krijgen om hun werk uit te oefenen.

Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 weken tot 13 jaar.

Wij zijn verheugd dat u ervoor kiest om uw kind gedurende enkele dagen aan ons toe te vertrouwen.

Wij zullen ons uiterste best doen om uw kind een plezierige tijd bij Second Home Kinderopvang te geven en u de beste en meest betrouwbare opvang voor uw kind te bieden. U wilt natuurlijk de best mogelijke zorg voor uw kind, terwijl u aan het werk bent of studeert. Daarvoor bent u bij Second Home Kinderopvang aan het juiste adres. In deze kennismakingsbrochure vindt u alle informatie die nodig is om de opvang van uw kind op de best mogelijke manier te laten verlopen. Wij streven ernaar om u een zo duidelijk mogelijk beeld van onze organisatie te geven.

Streep
Rectangle 5
Streep
Rectangle 6
Streep
Streep
DSC07176 (3)

De pedagogisch medewerkers van Second Home Kinderopvang hechten veel waarde aan goede opvang, verzorging en begeleiding van de kinderen. Als kinderdagverblijf dragen wij hiervoor de verantwoordelijkheid. Onze doelstelling is dan ook het bieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waarbij veiligheid en warmte centraal staan.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren door middel van spel. Hierbij sluiten wij aan bij de ontwikkeling, het niveau en de belevingswereld van het kind en proberen we hen uit te dagen.

Mocht u ondanks alle informatie nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen tijdens het intakegesprek of door contact op te nemen met de desbetreffende locatie. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Ons uiteindelijke doel is een plek te bieden waar kinderen graag verblijven!

Met vriendelijke groet,

Mariam Talhaoui

Directeur Second Home Kinderopvang

We staan graag voor u en uw kind klaar.

Streep
huisje