De Architect 2.0

uiltje

Een kijkje
binnen het pand

  • DSC07098 (1)
  • DSC07142 (2)
  • DSC07113 (1)
  • DSC07108 2 (1)
Huisje

G.T. Rietveldstraat 170B
1333 LJ Almere-Buiten

Tel

036-7502950

(optie 9 daarna optie 2)

Beste Ouder(s)/Verzorger(s),

Vestiging de Architect 2 is een vestiging met een peutergroep en een BSO groep. Op de KDV groep vangen wij 16 kinderen op in de leeftijd 2 tot 4 jaar en op de BSO groep vangen wij 16 kinderen op in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

KDV: In de kinderdagverblijf werken we volgens een dagritme, bestaande uit verschillende activiteiten, meestal vanuit een thema. We bieden een uitdagende omgeving aan, binnen en buiten en gaan daarbij mee in de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen en spontaan nieuwe dingen te leren.

De rustige kleuren en natuurlijk materialen op de groep creëren een veilige en vertrouwde omgeving waar rust en regelmaat centraal staan. Op de peutergroep streven wij naar een combinatie van rust en uitdaging waar ze op die leeftijd naar op zoek zijn. De ideale omgeving om je optimaal te ontwikkelen en vriendjes te maken in onze kinderopvang.

BSO: 
De buitenschoolse opvang is het gehele jaar geopend met uitzondering van de erkende feestdagen. De buitenschoolse opvang haalt de kinderen van de scholen af op het tijdstip dat deze sluiten. Dit varieert van 14:00 uur tot 15:30 uur, op Woensdag en Vrijdag van 12:00 uur tot 12:30 uur. De kinderen worden 's middags tussen 17:00 uur en 19:00 uur door de ouder opgehaald of door een van onze medewerkers thuis gebracht. Tijdens vakantieperiodes en studiedagen is de buitenschoolse opvang de gehele dag geopend vanaf 07:00 uur tot 19:00 uur.

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw zoon of dochter zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en leerzame activiteiten. Denk hierbij aan voetbaltoernooi, kickboks les, kookclub, workshops, computeren of schilderen. Er is voor elk wat wils.

In de buitenschoolse opvang kunnen kinderen gebruik maken van een computer en bijbehorende spelletjes. De pedagogisch medewerkers houden nauw toezicht op het gebruik ervan. Ook begeleiden wij kinderen bij het maken van hun huiswerk. Dit wordt in overleg gedaan met de ouder.

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de buurt van basisscholen. Zo kunnen de kinderen te voet door onze pedagogisch medewerkers worden opgehaald. Ook vangen wij kinderen op van scholen die wat verder weg zijn. Deze kinderen worden veilig opgehaald met onze vervoersmiddelen.  
Voor uw kind is het extra gezellig!

TIP: Meld u vroegtijdig aan zodat u niet op de wachtlijst hoeft.

DSC07123 2
Contactformulier