De Bikkels

Huisje

Randstad 21-45 
1314 BG Almere-Stad

Tel

036-7502950

(optie 6)

Beste Ouder(s)/Verzorger(s),

Sport- BSO De Bikkels is gevestigd aan de in de Staatsliedenwijk in de buurt van verschillende basisscholen

Sport BSO:
Wij hechten veel waarde aan sport en spel:

  • Wij helpen uw kind tot het behalen van een A Zwemdiploma
  • Wij leren kinderen kickboksen dit voornamelijk op het gebied zelfverdediging
  • Wij leren kinderen dansen en muziek spelen
  • Dagelijks bieden wij uw kind een warme maaltijd aan.

U doet niets, Wij doen alles! Aanmelden, Brengen, Ophalen en zelfs BETALEN!

De Buitenschoolse opvang is het gehele jaar geopend, met uitzondering van de erkende feestdagen. De buitenschoolse opvang haalt de kinderen van de scholen af op het tijdstip dat deze sluiten. Dit varieert van 14.00 uur tot 15.30 uur, op woensdag van 12.00 uur tot 12.30 uur. De kinderen worden ‘s middags tussen 16.30 uur en 19.00 uur door de ouder opgehaald. Tijdens de vakantieperiodes en tijdens ATV-dagen is de buitenschoolse opvang de gehele dag geopend van 07:00 uur ‘s morgens tot 19.00 uur ‘s avonds. Het betreft hier in principe de vaste plaatsingsdagen van uw kind. Tijdens deze hele dagopvang worden de kinderen ‘s morgens tussen 7:00 uur en 9:00 uur gebracht en ‘s middags tussen 16.30 en 19.00 uur opgehaald.

Onze BSO ruimte biedt plaats aan 46 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar met 5 gediplomeerde leidsters(en eventueel 2 stagiaires). De BSO is een mooi pand met 3 knusse ruimtes die bestaat uit 3 groepen.

De groepen zijn voorzien van mooie kleuren die uitnodigend zijn voor de kinderen.

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw zoon of dochter zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en leerzame activiteiten. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, kickbox les, kookclub, workshops, computeren of schilderen. Er is voor elk wat wils.

In de buitenschoolse opvang kunnen kinderen gebruik maken van een computer en bijbehorende spelletjes. De pedagogisch medewerkers houden nauw toezicht op het gebruik ervan. Ook begeleiden wij kinderen bij het maken van hun huiswerk. Dit wordt in overleg gedaan met de ouder.

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de buurt van basisscholen. Zo kunnen de kinderen te voet door onze pedagogisch medewerkers worden opgehaald. Ook vangen wij kinderen op van scholen die wat verder weg zijn. Deze kinderen worden veilig opgehaald met onze veilige auto’s. Voor uw kind is het extra gezellig!

TIP: Meld u vroegtijdig aan zodat u niet op de wachtlijst hoeft.

Uiteraard bent u ook welkom voor een rondleiding of een bakje koffie in onze vestiging aan de Randstad 21-45 1 (achter SBO de Watertuin).

DSC07184
Contactformulier