Directie van Second Home Kinderopvang

Uiltje

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mariam Talhaoui en ik ben de trotse eigenaar van Second Home Kinderopvang

Ik ben geboren op 21 december 1984 te Wateringen en woon samen met mijn man, 4 dochters en een zoon in Almere

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik de Bachelor studie Management in Zorg en Dienstverlening heb gestudeerd. Deze heb ik met succes afgerond

Naast het moederschap ben ik vijf dagen per week aanwezig om zorg te dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ook ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en de financiën van de kinderopvang. Als eigenaar en directrice van Second Home Kinderopvang stel ik hoge eisen aan de kwaliteit en mijn pedagogische medewerkers. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang voor de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Voor mij de taak om dit samen met het team hoog in vaandel te houden en mijn collega's telkens weer te voorzien van de nodige pedagogische training en (bij)scholing.

Naast mijn bezigheden als eigenaar van Second Home Kinderopvang, kom ik ook regelmatig op de locaties/groepen. Naast dat ik het natuurlijk leuk vind om met de kinderen bezig te zijn, leer ik de kinderen kennen en weet ik precies om welk kind het gaat wanneer ik bijvoorbeeld met u als ouder in gesprek ben.

Ik kan intens genieten van de kinderen hun spontaniteit en openheid. Als ik aan kom op een locatie ga ik eerst de kinderen begroeten. Ik vind het belangrijk dat ouders met een fijn en gerust gevoel bij ons buiten de deur stappen om naar hun werk te gaan. De kinderen staan bij Second Home Kinderopvang op nummer 1 de rest komt daarna.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze kinderopvang! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen....

Met vriendelijke groet,

Mariam Talhaoui

C85cc951 5259 4871 801B A0bf9662d6b9

We staan graag voor u en uw kind klaar.

Streep
huisje